Rotan tuinmeubelen, wat een uitstraling , wat een sfeermakers. Met rotan haalt u de échte natuur in de tuin of op het terras. En rotan tuinmeubelen geven u het hoogste gemak en zitcomfort.

En nog iets, er is niet één rotan tuinmeubel identiek aan het andere. Geen massaproduct maar een product dat met de hand wordt gemaakt; over unieke tuinmeubelen gesproken…de klasse straalt er van af. Rotan tuinmeubelen, fijne tuinmeubelen! 

Is er veel onderhoud aan rotan tuinmeubelen?

En het antwoord op deze vraag is nee! Wat moet u doen om uw rotan tuinmeubelen in topconditie te houden? Enkele keren per jaar moet u de rotan tuinmeubelen afnemen met een iets natte spons.

Heeft u een vermoeden dat uw rotan tuinmeubelen beginnen uit te drogen, dan even lichtjes sprayen met water. Méér onderhoud ís er gewoonweg niet! 

Wat zijn de kenmerken van rotan dat gebruikt wordt bij tuinmeubelen?

Om te beginnen is rotan bijzonder milieuvriendelijk, en dat is logisch want rotan is een écht natuurproduct. Goed om dat te weten!

Na productie worden uw rotan tuinmeubelen voorzien van een zogenaamde afwerklaag. De lak die hiervoor wordt gebruikt zal het milieu nauwelijks negatief belasten. Goed om dat óók te weten!

Ondanks dat rotan een taaie stof is, is het wel buigzaam.

Rotan staat voor een uitstraling die weinig andere tuinmeubels hebben. 

Iets meer over rotan dat wordt gebruikt voor uw terras- en tuinmeubels.

Het is een slingerplant die gigantisch lang kan worden. Rotan komt met name voor in een subtropisch klimaat.

Om rotan te gebruiken voor tuin- en terrasmeubels, wordt het eerst verhit. Daardoor wordt rotan buigzamer en wordt het om een mal gebogen. De rotan zal afkoelen en superstrak om het frame van het tuinmeubel komen. De onderdelen van het frame worden daarna aan elkaar geschroefd.

Omdat het hele proces handmatig verloopt ontstaan er verschillen. En dat maakt nu net rotan zo uniek! 

En daarom gaat u rotan terras- en tuinmeubelen aanschaffen!

Want u krijgt wel iets in de tuin of op het terras dat een ander niet heeft. Dat is hét kenmerk van rotan.

Natuurlijk hoeft u niet meer te betalen dan voor een ander materiaal , zoals u heeft gelezen, u krijgt er bijzonder veel voor terug. Rotan tuin- en terrasmeubelen kunt u in elke tuin of terras neerzetten.

De kracht van rotan is de deftige uitstraling en ook dat telt zeker mee!

Tuin- en terrasmeubelen gemaakt van rotan

De tuinmeubelset. Een fraaie compositie van een ongelooflijke mooie tafel met daarbij de juiste prachtige rotan tuinstoelen. Zorg voor een bijpassend tafelblad.

Dat is pas genieten van de zon, van de zomer en van het leven. Vergeet niet een bijpassend dik kussen er op te leggen.

En de rotan tuinstoelen dan…een lust voor het oog, een genot om in te zitten. In diverse vormen aanwezig en er is er altijd wel een voor u bij.

Om uw rotan meubelen helemaal af te maken, mag een rotan voetenbankje natuurlijk nooit ontbreken. Zo heeft u al uw terras- en tuinmeubelen van hetzelfde materaal, van rotan! 

Bij rotan tuinmeubelen en terrasmeubels zijn kussens en sierkussens ongelooflijk belangrijk! Zij zullen het zitcomfort verhogen en de juiste kleur van de sierkussens zorgen voor een perfecte harmonie.

Rotanmeubels…een voortreffelijke keuze waar u nooit spijt van zult én kunt krijgen!

eXTReMe Tracker