Houten tuinbank

Een houten tuinbank waarop u ’s avonds nog even lekker kunt genieten van het avondzonnetje of een houten tuinbank als aanvulling op uw tuinset vindt u bij Antiek & Koloniaal. Wij leveren antieke en koloniale meubelen, waaronder ook houten tuinbanken. Wij kunnen u een houten tuinbank leveren van zeer goede kwaliteit tegen zeer gunstige prijzen. Deze prijzen kunnen wij hanteren omdat wij rechtstreeks importeren uit Indonesië zonder tussenhandelaar. Elke houten tuinbank heeft een authentiek karakter omdat ze gemaakt worden van gebruikt teak hout. U dient er rekening mee te houden dat het hout kan gaan werken, dat is namelijk één van de authentieke eigenschappen van teak hout. 

Wanneer u wilt komen kijken voor een houten tuinbank bent u van harte welkom tijdens onze openingstijden. Wij zijn gevestigd te Eindhoven aan de Locatellistraat 22. Voor vragen, meer informatie of het bestellen van een houten tuinbank kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn telefonisch bereiken op tel. 040-2512141 of per mail info@antiekenkoloniaal.nl.

 

Schoolbank,kerkbank,zitbank,tuinbank,tuinbanken,tuinbankje,tuinmeubelen ,loungeset,tuinset,tuinbank,gratis,tafel,lounge,tuintafel,Tuin en Terras,Riet of Rotan,Wicker,Tuinmeubel,Tuin loungeset,Tuinstoelen,Tuinset Rotan,rotan,rieten tuinmeubelen,tuintafel,rotanstoel,rotanbank,hoekbank,rotan loungebank,tuinset,rieten tuinset,teak hout,teakhout,hardhout,teaktafel,teaktafels, natuurlijk, landelijk, rustiek, antiek look, antieklook

eXTReMe Tracker